Η επιχείρηση με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΑΘΑΝ. ΒΡΑΚΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 1980 από τους αδελφούς Κωνσταντίνο και Ιωάννη Βράκα με έδρα το 3ο χλμ. Τρικάλων-Λάρισας και με κύριο αντικείμενο δραστηριότητάς της, την παροχή υπηρεσιών service & επισκευών, όλων των τύπων και των κατηγοριών Επαγγελματικών Αυτοκινήτων.

Στην συνέχεια με εφόδιο την πολυετή εμπειρία των ιδρυτών της στον χώρο του αυτοκινήτου, η επιχείρηση έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία σε όλη την Ελλάδα για τις υπηρεσίες της, δημιούργησε μια σοβαρή πελατειακή βάση και ξεκίνησε την προσπάθεια εισόδου της και στην εμπορική δραστηριότητα.

Ακολούθως το 1985 η εταιρεία έκανε μεταβολή της δραστηριότητάς της με δυναμική είσοδο στον χώρο των Εισαγωγών και Εμπορίας Επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων φορτηγών, επιβατικών αυτοκινήτων,μηχανημάτων, γερανών, ανταλλακτικών και συναφών ειδών αυτοκινήτου), από χώρες της Ε.Ο.Κ. με κύρια αγορά αυτή της Γερμανίας.

Το 1997 στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της εμπορικής της πολιτικής και της αναπτυξιακής της πορείας, η Εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέα ιδιόκτητη έκταση 23.000 m2 επί της Περιφερειακής Οδού Λάρισας-Καρδίτσας δημιουργώντας νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, με συνεργείο εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό, με μεγάλη έκθεση ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, μηχανημάτων, γερανών, και με νέο εμπορικό κατάστημα ώστε να καλυφθούν πλήρως οι απαιτήσεις της σύγχρονης εμπορικής αγοράς στον χώρο του Επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Η εμπειρία 40 χρόνων, η συνέπειά, η αξιοπιστία, η άμεση εξυπηρέτηση και η ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα των αυτοκινήτων, μηχανημάτων,γερανών προϊόν όχι μόνο της αυστηρής επιλογής αλλά και του λεπτομερούς ελέγχου και του service του συνεργείου, έχει σαν αποτέλεσμα την κατάταξη της Εταιρείας στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα στον χώρο του Επαγγελματικού αυτοκινήτου με τον χαρακτηρισμό του πλέον αξιόπιστου εταίρου για την αγορά Επαγγελματικού αυτοκινήτου, μηχανήματος ή γερανού.

Η μεγαλύτερη γκάμα
οχημάτων στην Ελλάδα.

Δείτε τα οχήματα