Από το 1980, η Εταιρεία των αδελφών Κωνσταντίνου και Ιωάννη Βράκα, ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα στον χώρο του αυτοκινήτου, με άμεση ενασχόληση την επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων, σε ιδιόκτητο συνεργείο στο 3o χλμ. Τρικάλων-Λάρισας στα Τρίκαλα.

Η προσήλωση στην δουλειά τους , η εργατικότητα και η γνώση , είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν δύο νέους ανθρώπους και στην πορεία του χρόνου τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

Πολλές φορές, με αντίξοες συνθήκες, βρέθηκαν δίπλα στους πελάτες-συνεργάτες, με καλή διάθεση και προθυμία για να εξυπηρετήσουν και να επιλύσουν προβλήματα όπου και όταν χρειάστηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας.

Το 1997 στις καινούργιες εγκαταστάσεις 23.000 m2 επί της Περιφερειακής οδού Καρδίτσας-Λάρισας δημιουργείται το νέο υπερσύγχρονο συνεργείο της εταιρείας 1.100 m2 με:

  • ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ
  • ΒΑΦΕΙΟ
  • ΧΩΡΟ 4 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ SERVICE ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  • ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ 15 TN
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
    (τελευταίας τεχνολογίας για πλήρη ηλεκτρονικό έλεγχο όλων των λειτουργιών όλων των οχημάτων)
  • ΧΩΡΟ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
    (εγκατάσταση γερανών, έλεγχο μηχανημάτων).

Με το ίδιο μεράκι συνεχίζουμε και σήμερα, να ελέγχουμε με σχολαστικότητα κάθε όχημα-μηχάνημα, έχοντας δίπλα μας αξιόλογους συνεργάτες, τεχνικό προσωπικό με εμπειρία πολλών χρόνων, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών-συνεργατών μας, παρουσιάζοντας στον Εκθεσιακό Χώρο της Εταιρείας, αυτοκίνητα-γερανούς-μηχανήματα ελεγμένα και εγγυημένα για την ΑΡΙΣΤΗ λειτουργία τους.